הצוות שלנו

עו"ד נאוה פינצ'וק אלכסנדר

עו"ד נאוה פינצ'וק-אלכסנדר

עורכת הדין נאוה פינצ'וק-אלכסנדר הינה בוגרת תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת תל אביב, תואר שני במשפטים (LLM) והסמכה לגישור מאוניברסיטת בר אילן. הוסמכה כעורכת דין, והתקבלה כחברה בלשכת עורכי הדין בישראל בשנת 1990.

עורכת הדין פינצ'וק-אלכסנדר התמחתה אצל נשיא בית הדין הארצי לעבודה השופט מנחם גולדברג ז"ל , צברה ניסיון רב בעבודתה במשרדים מובילים בתחום יחסי העבודה, ורכשה מומחיות במשפט עבודה אינדיבידואלי וקיבוצי. בשנת 2009 ייסדה את משרד עורכי הדין פינצ'וק-אלכסנדר.

במשך השנים ייצגה עורכת הדין פינצ'וק-אלכסנדר עובדים, ארגוני עובדים וועדי עובדים, מעסיקים, קרנות פנסיה וגמלאים. עורכת הדין פינצ'וק-אלכסנדר הובילה והשתתפה בתיקים תקדימיים ובהידיינויות משפטיות בנושאים מגוונים בתחום דיני עבודה ופנסיה, והיא מנהלת ומופיעה בתיקים רבים ומורכבים בכל סוגי הערכאות המשפטיות.

מומחיותה של עורכת הדין פינצ'וק-אלכסנדר מתבססת על ניסיונה הרב, בקיאותה ומעורבותה היומיומית בעולם יחסי העבודה ומשפט העבודה בישראל. עבודתה של עורכת הדין נאוה פינצ'וק-אלכסנדר כללה ייצוג משפטי בפני כל הערכאות המשפטיות, הכנת הסכמי עבודה אישיים וקיבוציים, הכנת חוות דעת משפטיות וייעוץ שוטף למעבידים ולארגוני עובדים, כתיבת תקנוני פנסיה ותקנונים לארגוני עובדים. היא הופיעה בתיקים רבים בכל הערכאות, לרבות בג"ץ, ורכשה ניסיון מעשי מגוון בשטח יחסי עבודה.

עורכת הדין נאוה פינצ'וק-אלכסנדר הובילה והשתתפה בתיקים תקדימיים, בהתדיינויות בנושאים חשובים ומורכבים בתחום דיני עבודה ופנסיה. בין התיקים התקדימיים בהם טיפלה:

שוויון הזדמנויות ושוויון זכויות בעבודה: מניעת פיטורים פוליטיים והפליית גיל במשרד התחבורה (חסידה קופרברג נ' משרד התחבורה ואח'); תפירת מכרזים לגיוס פרקליטים במשרד המשפטים (אדם רסקין נ' משרד המשפטים ואח').
חופש ההתארגנות: התנכלות לחברי ועד עובדים (ההסתדרות הכללית החדשה נ' ש.י.ר.ן (2002) מיסוד האגודה למען החייל בע"מ); פיטורים של יו"ר ועד פעולה (הסתדרות העובדים הלאומית נ' הוט טלקום בע"מ) פגיעה בחופש ההתארגנות (פרשת חיפה כימיקלים דרום – נותב ניהול ותפעול בע"מ נ' לוסיין ואח'; הסתדרות העובדים הכללית החדשה נ' מתנ"ס קריית מלאכי).
קביעת קיומם של יחסי עובד ומעביד: העסקה באמצעות קבלני כוח אדם (יוסף סרוסי נ' רשות שדות התעופה); ראיות להוכחת קיומם של יחסי עובד ומעביד ( שלומי משיח נ' בנק לאומי בע"מ).
פנסיה: זכויות נפגעי הרפורמה בקרנות הפנסיה (שלמה מלכה ואח' נ' אגד חברה שיתופית לתחבורה בישראל בע"מ).
העסקה פוגענית והתעמרות במקום העבודה (מנחם (מני) נפתלי נ' משרד ראש הממשלה; גיא אליהו נ' משרד ראש הממשלה)
אפליה על רקע מין: שרה אלחנני נ' מדינת ישראל הרשות הממשלתית למים וביוב.

עו"ד מיכל ברון-שחק

עורכת הדין מיכל ברון-שחק הינה בוגרת תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת תל אביב, ותואר שני בעבודה סוציאלית (MSW) מאוניברסיטת חיפה. בוגרת קורסי גישור והשתלמויות בתחום משפט העבודה של לשכת עורכי הדין. הוסמכה כעורכת דין, והתקבלה כחברה בלשכת עורכי הדין בישראל בשנת 1994.
עורכת הדין ברון-שחק התמחתה במשרד מוביל בדיני עבודה וצברה ניסיון רב בעבודתה כיועצת משפטית של תנועת נעמת, בתחום דיני העבודה. כמו-כן ייצגה בתיקים פרטיים בתחום דיני העבודה והביטוח הלאומי, כעו"ד עצמאית ומטעם הסיוע המשפטי.
במשך השנים ייצגה עורכת הדין ברון-שחק עובדים, ארגוני עובדים וועדי עובדים, מעסיקים וגמלאים.
עבודתה של עורכת הדין ברון-שחק כללה ייצוג בפני כל הערכאות המשפטיות, הכנת הסכמי עבודה אישיים וקיבוציים, הכנת חוות דעת משפטיות וייעוץ שוטף למעבידים ולארגוני עובדים, כתיבת נהלים, הנחיות ותקנונים למקום העבודה. היא הופיעה בכל הערכאות, לרבות בג"ץ, ורכשה ניסיון מעשי מגוון בשטח יחסי העבודה בכלל ובתחומי תעסוקת נשים ואיסור הפלייה בפרט.

מירי גרוס

עו"ד מירי גרוס-הורן

עורכת הדין מירי גרוס-הורן הינה בוגרת תואר ראשון במשפטים (LLB) מהאוניברסיטה העברית, תואר ראשון במדעי החיים ומדעי הקוגניציה, ותואר שני במשפטים ובמדיניות ציבורית, אף הם מהאוניברסיטה העברית בירושלים.
עורכת הדין גרוס-הורן התמחתה בפרקליטות המדינה – המחלקה לתפקידים מיוחדים, ולאחר הסמכתה כעורכת דין בשנת 2013 הוסיפה לעבוד כעורכת דין בפרקליטות המדינה- המחלקה לאכיפה אזרחית.
בשנת 2016 הצטרפה עורכת הדין גרוס-הורן למשרד נאוה פינצ'וק-אלכסנדר ומאז שותפה בטיפול בתביעות מורכבות בתחומים שונים ובייצוג עובדים בבתי הדין לעבודה ובבתי המשפט, לרבות בבג"ץ.

מירי ברנשטיין

עו"ד מירי ברנשטיין

עורכת הדין מירי ברנשטיין הינה בוגרת תואר ראשון במשפטים (LLB), בהצטיינות מאוניברסיטת תל אביב, ובוגרת תואר שני בלימודי מגדר (MA) בהצטיינות אף הוא, מאוניברסיטת בר אילן.

עורכת הדין ברנשטיין עבדה במשך שנים רבות במשרדי עורכי דין פרטיים שעסקו בתחומים מגוונים במשפט האזרחי-מסחרי, וכן בבנק מסחרי גדול. במסגרת עבודתה בתחום האזרחי-מסחרי עסקה עו"ד ברנשטיין בתחומים מגוונים של המשפט האזרחי, לרבות בתחום דיני החוזים, דיני החברות, דיני בנקאות, דיני עבודה, דיני מקרקעין, הוצאה לפועל, נזיקין, ביטוח, ועוד, וצברה ידע משפטי רב.

עבודתה של עורכת דין ברנשטיין בתחום דיני העבודה כללה מתן יעוץ משפטי לחברות בארץ ובחו"ל, טיפול בענייני הטרדות מיניות, שימוע והליכי פיטורים, הכנת הסכמי עבודה לעובדים, הכנת חוות דעת משפטיות בתחומי משפט העבודה וזכויות עובדים. עו"ד ברנשטיין אף שמשה כיועצת משפטית חיצונית לחברת תרופות גדולה ורכשה נסיון רב בתחום היעוץ המשפטי בתחום דיני העבודה.

בשנים האחרונות עבדה עו"ד ברנשטיין בארגונים המקדמים זכויות נשים: שדולת הנשים בישראל, ומרכז רקמן לקידום מעמד האשה. בשדולת הנשים שמשה עו"ד ברנשטיין כיועצת משפטית וכאחראית על הקו החם הנותן יעוץ משפטי לנשים בתחום דיני העבודה. במרכז רקמן עסקה עו"ד ברנשטיין בכתיבת הצעות חוק המקדמות זכויות נשים בתחום דיני המשפחה ובקידום הצעות חוק אלה, היא השתתפה בישיבות ועדות הכנסת השונות, כתבה ניירות עמדה לרשויות בענייני זכויות נשים, כתבה דו'ח לאו'ם בדבר מצבן של הנשים בישראל, וכן כתבה פרסומים המיועדים לציבור בדבר זכויות נשים.

נעמה נירנבלט

עו"ד נעמה נירנבלט

בעלת תואר בוגרת במשפטים מהפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב (L.L.B), והוסמכה כעורכת דין בשנת 2018.

במהלך לימודיה, עו"ד נירנבלט השתתפה בקליניקה הפלילית מטעם הפרקליטות, וכן עסקה במגוון פעילויות אקדמיות-חברתיות בפקולטה, בין היתר רכזת סניף תל-אביב של פרויקט לקידום יזמות חברתית-משפטית, ומרצה למשפטים לבני נוער ומבוגרים יוצאי מסגרות רווחה.

לאחר שסיימה את לימודיה, התמחתה עו"ד נירנבלט בפרקליטות מחוז מרכז – מחלקה פלילית, ועבדה כחלק מצוות המנהל את התיק המרכזי בפרשייה 512. כיום עוסקת במשפט העבודה הפרטי והקיבוצי.